CARA NAK REMOVE VIRUS SHORTCUT DALAM PC/THUMBDRIVE



Menyampah tak tengok ada shortcut-shortcut hidden dalam hard disk atau pendrive?
Bila di klik kosong.
Delete tak boleh,scan guna anti virus pun masih ada lagikan?
kalau hilang pun hilang kejap.
Lepas shutdown atau remove pendrive,on balik,cucuk balik pendrive masih ade lagi virus shortcut ni kan?hehehe..kesian...hahaha
Biasanya folder-folder shortcut ini bersaiz 2 kb hingga 8 kb . Tool ini telah diguna pakai dengan meluas di negara ini dan tidak terkecuali/hairan juga telah diguna pakai oleh seluruh dunia .

Mudah saja nak guna tool ini.Cuma perlu download disini dan kemudian klik saja fail itu .


1) Pilih sama ada mahu buang virus di Pen drive atau Computer


2) Lepas itu pilih mana-mana device yang mahu di bersihkan kerana ini untuk Pen drive.
Tekan scan dan delete semuanya


3) Yang ini pula jika pilih PC.Tekan scan dan delete semuanya. Selesai





**Jika masih ada lagi yang tidak dapat di buang,cuba run tool ini dalam keadaan Safe Mode.**


Support Blog Ini Dengan Like Fanpage Saya Di Bahagian Kanan Blog ~ Thank You !!

2 comments:

  1. bro thanks yaa :) berjaya gak remove hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. hmm , x jd pomm .. ble buat dye ade blikk ... :(

    ReplyDelete